Zapečené vejce se špenátem a žampióny

Rozpálíme olivový olej a orestujeme na plátky nakrájené žampióny. Pak přidáme špenát a taky mírně orestujeme. Připravenou směs rozdělíme do dvou zapékacích misek a doprostřed každé rozklepneme vajíčko. Povrch zakápneme smetanou. Pečeme dokud vajíčko neztuhne. Na závěr opepříme a osolíme.

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    vynikající jídlo na večeři nebo sytou svačinku – to vypadá dobře !

    x
    xxkouckaxx

    to by vůbec nemuselo být špatné a navíc jednoduché na přípravu

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist