Zapečené topinky se zvěřinou a hořčicí

Umeleme zbytky studené zvěřiny, přidáme pokrájenou cibuli, hořčici, opepříme, osolíme a dobře umícháme se syrovými vejci. Plátky veky namažeme tence máslem a na to silnější vrstvu pomazánky. Topinky se zvěřinou zapečeme v troubě do zlatova. Ozdobíme brusinkami. Aranžmá jídla na talíři – velká...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Topinky s pečenou zvěřinou – tohle bych ráda ochutnala !

    a
    aknela11

    s pečenou zvěřinou – ráda bych vyzkoušela ale namám ingredience

    l
    ladouch

    Zvěřinu budu muset vynechat, manžel jí nesmí, ale možná to bude dobré i s jiným masem.

    k
    krockovapavla

    Vynikající nápad na doopravdy dobré a moc vynikající topinky.

    l
    lucik21

    zvěřinu mám ráda a je to dobrý nápad jak zlikvidovat to co zbyde

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist