Zapečené topinky se zvěřinou a hořčicí

Suroviny

šálek studnené pečené zvěřiny
2 ks
hořčice
1 ČL
vejce
2 ks
máslo
100 g
veka
1 ks
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Umeleme zbytky studené zvěřiny, přidáme pokrájenou cibuli, hořčici, opepříme, osolíme a dobře umícháme se syrovými vejci. Plátky veky namažeme tence máslem a na to silnější vrstvu pomazánky. Topinky se zvěřinou zapečeme v troubě do zlatova. Ozdobíme brusinkami.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.8.2012 7:50| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist