zabalena-panenka-352x198.jpg

Zabalená panenka s bylinkami

Panenku očistíme od tuku a blány, omyjeme ji a osušíme. Svazek bylinek nasekáme najemno. Polovinu bylinek promícháme s prolisovaným česnekem, olejem, pepřem, solí a citrónovou šťávou. Do marinády naložíme maso a necháme v lednici 3 hodiny marinovat. Maso zabalíme do silné vrstvy alobalu a grilujeme na...

Diskuze

3 komentáře

    s
    stana1

    Takto připravenou panenku jsem ještě nejedl.

    l
    lidka2

    Panenku mám ráda, tahle by mohla být dobrá.

    nova2

    Zajímavý inspirativní recept k vyzkoušení.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist