Zabalená panenka s bylinkami

Suroviny

vepřová panenka
600 g
slunečnicový olej
1 dcl
bylinky (petrželka, pažitka, tymián, bazalka, rozmarýn)
1 svazek
česnek
2 stroužky
citrónová šťáva
1 PL
sůl, drcený pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Panenku očistíme od tuku a blány, omyjeme ji a osušíme. Svazek bylinek nasekáme najemno. Polovinu bylinek promícháme s prolisovaným česnekem, olejem, pepřem, solí a citrónovou šťávou. Do marinády naložíme maso a necháme v lednici 3 hodiny marinovat. Maso zabalíme do silné vrstvy alobalu a grilujeme na mřížce nad středně žhavým uhlím asi 20 minut. Během grilování alobal otáčíme. Alobal rozbalíme a panenku nakrájíme na porce. Nakonec vše posypeme zbylými nasekanými bylinkami.

Hodnocení

1.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist