Zabalená panenka s bylinkami

Suroviny

vepřová panenka

600 g

slunečnicový olej

1 dcl

bylinky (petrželka, pažitka, tymián, bazalka, rozmarýn)

1 svazek

česnek

2 stroužky

citrónová šťáva

1 PL

sůl, drcený pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Panenku očistíme od tuku a blány, omyjeme ji a osušíme. Svazek bylinek nasekáme najemno. Polovinu bylinek promícháme s prolisovaným česnekem, olejem, pepřem, solí a citrónovou šťávou. Do marinády naložíme maso a necháme v lednici 3 hodiny marinovat. Maso zabalíme do silné vrstvy alobalu a grilujeme na mřížce nad středně žhavým uhlím asi 20 minut. Během grilování alobal otáčíme. Alobal rozbalíme a panenku nakrájíme na porce. Nakonec vše posypeme zbylými nasekanými bylinkami.

Hodnocení

1.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist