Zabalená panenka s bylinkami

Suroviny

vepřová panenka

600 g

slunečnicový olej

1 dcl

bylinky (petrželka, pažitka, tymián, bazalka, rozmarýn)

1 svazek

česnek

2 stroužky

citrónová šťáva

1 PL

sůl, drcený pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Panenku očistíme od tuku a blány, omyjeme ji a osušíme. Svazek bylinek nasekáme najemno. Polovinu bylinek promícháme s prolisovaným česnekem, olejem, pepřem, solí a citrónovou šťávou. Do marinády naložíme maso a necháme v lednici 3 hodiny marinovat. Maso zabalíme do silné vrstvy alobalu a grilujeme na mřížce nad středně žhavým uhlím asi 20 minut. Během grilování alobal otáčíme. Alobal rozbalíme a panenku nakrájíme na porce. Nakonec vše posypeme zbylými nasekanými bylinkami.

Hodnocení

1.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist