Vynikající maso v hořčici
Maso naklepat, dát do misky, posolí se, opepří, zalije se hořčicí smíchanou s malinkým množstvím oleje a poklade se velkou vrstvou nakrájené cibule a česneku. Takhle se masíčko nechá naložené přes noc. Druhý den se zprudka opeče, poté se podlije a dá se do...
Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadíme do našeho jídelníčku.
Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.
Lákavý recept – určitě ho v nejbližší době vyzkouším!
Neuvěřitelné, co dokáže obyčejná hořčice – no já bych tomu klidně věřila
myslím , že to maso by mohlo být krásně křehké a chutné
Tohle už dělám dlouhou dobu je to opravdu dobré.
tohle vypadá dost zajímavě – ta hořčice by tomu mohla dodat bezva chuť
no nevim nevim …. asi bych si dala nejradši jiný recept:)))