gulas-z-klizky_1.jpg

Výborný guláš z kližky s rajským protlakem

Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli překrojíme na polovinu a nakrájíme na proužky. V hrnci osmahneme na sádle cibuli, vložíme kostky masa a osmahneme je zprudka ze všech stran. Maso osolíme a opepříme, dusíme ve vlastní šťávě pod pokličkou až se většina šťávy...

Diskuze

5 komentářů

    nova2

    Dobrý tip- vyzkouším.

    s
    sumka55

    Výborný guláš z kližky -dělávám maso je měkké a guláš je výborný

    j
    jankac

    Výborný guláš z kližky je stará dobrá klasika.

    l
    lucik21

    Guláš z kližky jsem měla a byl moc dobrý

    b
    Bobina1

    Výborný guláš z kližky – správný guláš.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist