Vepřový fofr gulášek s kečupem a česnekem
Cibulku si nakrájíme a osmahneme na sádle. Když je světle hnědá, přidáme k ní omyté a na malé kostičky nakrájené maso. Orestujeme tak, aby bylo masíčko u krajů také maloučko nahnědlé. Přidáme sůl, pepř, kmín, majoránku a gulášové koření. Vše zalijeme vodou a vaříme...
Vepřový fofr gulášek s kečupem a česnekem je dobrý.
všechny rychlé recepty se hodí, super
Mně teda tohle moc jako „fofr“ guláš nepřipadá…
Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.
Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadíme do našeho jídelníčku.
recept na fofr gulášek vypadá dost dobře – určitě vyzkouším !
chuť bude jistě skvělá , ale maso se stejně musí vařit , tak proč fofr ?
Guláše máme rádi v jakémkoliv množství, takže zkusím a pochutnáme si.
Celý proces urychlíme, když ho dáme dělat do trouby.
tak to vypadá na vážně skvělý recept – mohlo by to být opravdu rychle uvařené !