100_3143.JPG

Vepřový fofr gulášek s kečupem a česnekem

Cibulku si nakrájíme a osmahneme na sádle. Když je světle hnědá, přidáme k ní omyté a na malé kostičky nakrájené maso. Orestujeme tak, aby bylo masíčko u krajů také maloučko nahnědlé.   Přidáme sůl, pepř, kmín, majoránku a gulášové koření. Vše zalijeme vodou a vaříme...

Diskuze

12 komentářů

    j
    jankac

    Vepřový fofr gulášek s kečupem a česnekem je dobrý.

    m
    martinnatr

    všechny rychlé recepty se hodí, super

    l
    lidka2

    Mně teda tohle moc jako „fofr“ guláš nepřipadá…

    g
    glady

    Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadíme do našeho jídelníčku.

    x
    xxkouckaxx

    recept na fofr gulášek vypadá dost dobře – určitě vyzkouším !

    x
    xxkouckaxx

    chuť bude jistě skvělá , ale maso se stejně musí vařit , tak proč fofr ?

    l
    ladouch

    Guláše máme rádi v jakémkoliv množství, takže zkusím a pochutnáme si.

    z
    Zuzana2403

    Celý proces urychlíme, když ho dáme dělat do trouby.

    x
    xxkouckaxx

    tak to vypadá na vážně skvělý recept – mohlo by to být opravdu rychle uvařené !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist