Vepřový fofr gulášek s kečupem a česnekem

Suroviny

vepřového masa(plec, kýta či jiné)
400 g
velká cibule
1 ks
instantní tmavou jíšku
česneku
4 stroužky
kečupu
3 PL
sádla
3 PL
masoxu
1/2 kostky
sůl, pepř
majoránka, drcený kmín popř. gulášové koření

Postup přípravy:

Cibulku si nakrájíme a osmahneme na sádle. Když je světle hnědá, přidáme k ní omyté a na malé kostičky nakrájené maso. Orestujeme tak, aby bylo masíčko u krajů také maloučko nahnědlé.
 
Přidáme sůl, pepř, kmín, majoránku a gulášové koření. Vše zalijeme vodou a vaříme do měkka. Do omáčky přidáme masox, kečup a zahustíme jíškou. Nakonec přidáme ještě česnek. Je lepší pokrájený na maličké kousky než lisovaný. Dodá guláši vynikající chuť.
 
PŘÍLOHA: Guláš nejčastěji podáváme s houskovým knedlíkem. Můžeme ale jako přílohu použít brambory anebo chléb.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist