Vepřový fofr gulášek s kečupem a česnekem

Suroviny

vepřového masa(plec, kýta či jiné)
400 g
velká cibule
1 ks
instantní tmavou jíšku
česneku
4 stroužky
kečupu
3 PL
sádla
3 PL
masoxu
1/2 kostky
sůl, pepř
majoránka, drcený kmín popř. gulášové koření

Postup přípravy:

Cibulku si nakrájíme a osmahneme na sádle. Když je světle hnědá, přidáme k ní omyté a na malé kostičky nakrájené maso. Orestujeme tak, aby bylo masíčko u krajů také maloučko nahnědlé.
 
Přidáme sůl, pepř, kmín, majoránku a gulášové koření. Vše zalijeme vodou a vaříme do měkka. Do omáčky přidáme masox, kečup a zahustíme jíškou. Nakonec přidáme ještě česnek. Je lepší pokrájený na maličké kousky než lisovaný. Dodá guláši vynikající chuť.
 
PŘÍLOHA: Guláš nejčastěji podáváme s houskovým knedlíkem. Můžeme ale jako přílohu použít brambory anebo chléb.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist