Vepřové maso se zelím a knedlíkem

Maso: 750 g vepřového bůčku nebo plece, 1 cibule, 2 stroužky česneku, olej, 1 lžíce hladké mouky, voda na podlévání, kmín, sůl Na zelí: 1 kg bílého hlávkového zelí, 1 cibule, 1 lžíce hladké mouky, 1 syrový nastrouhaný brambor, voda...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Vůně pečeného masa, bramborový knedlík a zelí – česká paráda !

    k
    krockovapavla

    ČEská a stálé výborná klasika, mňam.

    d
    Daimon

    Zrovna dneska se chystám toto úžasné jídlo ukuchtit a tento recept, 3 v 1 je ideální 🙂

    e
    evik56

    česká klasika,není nad tohle jídlo,brzy ho uvařím

    v
    Verka

    klasika,která je výborná 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist