Vepřové maso po italsku s mozarellou

1. Maso podélně nařízneme. Sušená rajčata necháme okapat a spolu s mozzarellou je nakrájíme nadrobno, přidáme jemně nasekanou bazalku, osolíme, opepříme a promícháme. 2. Maso naplníme rajčatovou směsí a dobře svážeme, osolíme a okořeníme.V pekáčku rozpálíme olej, zprudka vepřové maso po italsku osmahneme a dáme péct...

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    k plněnému vepřovému masu můžeme podávat brambory uvařené ve slupce osmažené na cibuli – super !!!

    k
    krockovapavla

    Jídlo, které uvařte pro své návštěvy.

    m
    Martinka92

    Osobně si myslím, že tento recept je více chutnější z kuřecího masa. Tedy mě to alespon více tak chutná. 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist