Vepřové maso po italsku s mozarellou

Suroviny

vykostěná vepřová pečeně (nebo panenka)
800 g
sušená rajčata naložená v oleji
100 g
mozzarela
100 g
bazalka
1/2 svazky
sůl
pepř
olej
4 PL

Postup přípravy:

1. Maso podélně nařízneme. Sušená rajčata necháme okapat a spolu s mozzarellou je nakrájíme nadrobno, přidáme jemně nasekanou bazalku, osolíme, opepříme a promícháme.

2. Maso naplníme rajčatovou směsí a dobře svážeme, osolíme a okořeníme.
V pekáčku rozpálíme olej, zprudka vepřové maso po italsku osmahneme a dáme péct na asi 30 minut do předehřáté trouby na 160 °C.

3. K tomuto plněnému vepřovému masu můžeme podávat brambory uvařené ve slupce, které po oloupání nakrájíme a na oleji opečeme dozlatova a k nim nakonec přidáme rozpůlená cherry rajčátka.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.1.2011 5:13| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist