Vepřové kotlety na kmínu a víně

Plátky masa lehce naklepeme, opepříme a z obou stran poprášíme hladkou moukou. Na rozpáleném oleji kotlety opečeme z obou stran a podlijeme vínem. Jakmile se víno odpaří, zmírníme teplotu, maso osolíme, ochutíme kmínem a podlijeme vývarem. Pod pokličkou podusíme doměkka. Měkké kotlety vyjmeme a uchováme...

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Vepřové kotlety na kmínu a víně – já bych vynechala to víno

    a
    aknela11

    kotlety na víně jsou skvělou dobrotou dnes jsme měli i obědu

    x
    xxkouckaxx

    mám moc ráda vůni kmínu a tohle si už velice živě představuji !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist