Vepřové kotlety na kmínu a víně

Suroviny

vepřové kotlety
4 ks
máslo
2 ČL
bílé víno
50 ml
drcený kmín
1/4 ČL
sůl, pepř
hladká mouka
olej
vývar

Postup přípravy:

Plátky masa lehce naklepeme, opepříme a z obou stran poprášíme hladkou moukou. Na rozpáleném oleji kotlety opečeme z obou stran a podlijeme vínem. Jakmile se víno odpaří, zmírníme teplotu, maso osolíme, ochutíme kmínem a podlijeme vývarem.

Pod pokličkou podusíme doměkka. Měkké kotlety vyjmeme a uchováme na teple. Maso obalíme v hladké mouce, vložíme do vydušené šťávy a necháme přejít varem. Tím se šťáva trochu zahustí a zjemní.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.7.2011 5:40| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist