plec-s-kminem-352x198.jpg

Vepřová plec s kmínem

Vepřovou plec nebo krkovici nakrájíme na kostky. Cibulku osmažíme na oleji a přidáme maso, aby se zatáhlo a nevytekla šťáva. Potom přidáme sůl a kmín a necháme dusit do změknutí, postupně přidáváme vodu. Mezitím si připravíme záklechtku z vody a hladké mouky. Když je maso...

Diskuze

5 komentářů

    s
    Stendy

    Vepřová plec s kmínem docela dobrá.

    l
    lucik21

    Vepřová plec s kmínem vypadá moc dobře

    j
    jankac

    Vepřová plec s kmínem robím, ale bez múky.

    b
    Bobina1

    Vepřová plec s kmínem – klasika.

    s
    stana1

    Vepřová plec s kmínem je dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist