plec-s-kminem.jpg

Vepřová plec s kmínem

Vepřovou plec nebo krkovici nakrájíme na kostky. Cibulku osmažíme na oleji a přidáme maso, aby se zatáhlo a nevytekla šťáva. Potom přidáme sůl a kmín a necháme dusit do změknutí, postupně přidáváme vodu. Mezitím si připravíme záklechtku z vody a hladké mouky. Když je maso...

Diskuze

6 komentářů

    b
    bobina1

    Vepřová plec s kmínem přidávám tam i nakrájenou papriku.

    s
    Stendy

    Vepřová plec s kmínem docela dobrá.

    l
    lucik21

    Vepřová plec s kmínem vypadá moc dobře

    j
    jankac

    Vepřová plec s kmínem robím, ale bez múky.

    b
    Bobina1

    Vepřová plec s kmínem – klasika.

    s
    stana1

    Vepřová plec s kmínem je dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist