Vepřová plec s kmínem

Suroviny

vepřového plecka

1 ks

cibule

1 ks

sůl

dle chuti

kmín

dle chuti

hladká mouka

dle potřeby

Postup přípravy:

Vepřovou plec nebo krkovici nakrájíme na kostky. Cibulku osmažíme na oleji a přidáme maso, aby se zatáhlo a nevytekla šťáva. Potom přidáme sůl a kmín a necháme dusit do změknutí, postupně přidáváme vodu. Mezitím si připravíme záklechtku z vody a hladké mouky. Když je maso měkčí, tak ho vyjmeme a šťávu záklechtkou zahustíme. Necháme vařit asi 20 minut a poté přidáme maso a dusíme, dokud není křehké.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 3x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
14.12.2016 9:03

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist