Vepřová plec s kmínem

Suroviny

vepřového plecka
1 ks
cibule
1 ks
sůl
dle chuti
kmín
dle chuti
hladká mouka
dle potřeby

Postup přípravy:

Vepřovou plec nebo krkovici nakrájíme na kostky. Cibulku osmažíme na oleji a přidáme maso, aby se zatáhlo a nevytekla šťáva. Potom přidáme sůl a kmín a necháme dusit do změknutí, postupně přidáváme vodu. Mezitím si připravíme záklechtku z vody a hladké mouky. Když je maso měkčí, tak ho vyjmeme a šťávu záklechtkou zahustíme. Necháme vařit asi 20 minut a poté přidáme maso a dusíme, dokud není křehké.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.12.2016 9:03

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist