veprova-panenka-s-hrozny-a-salotkami-352x198.jpg

Vepřová panenka s hrozny a šalotkami

Osolte, opepřete, posypte mletým kmínem a opečte ze všech stran 2 vepřové panenky na 2 lžících oleje na pánvi. Pak je přendejte do zapékací nádoby, vložte do předehřáté trouby a zvolna pečte 30 minut. Mezitím orestujte na pánvi na 30 g...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Vepřová panenka s hrozny a šalotkami – ta kombinace se mi nelíbí.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist