hliva-352x198.jpg

Vařená hlíva

Hlívu uvaříme v osolené vodě, nakrájíme na větší kousky, položíme na talíře, polijeme tatarskou omáčkou, posypeme strouhaným křenem a nadrobno sekanou petrželkou. Podáváme s opečenými plátky chleba.

Diskuze

9 komentářů

    e
    Elisa19

    Recept vypadá zajímavě ale asi ho nebudu moci vyzkoušet, hlíva nám nic neříká.

    m
    martinnatr

    hlívu jsme obalovali, je moc dobrá

    j
    jankac

    Je to zaujímavý recept, možno ho vyskúšam.

    l
    lidka2

    na tenhle způsob jsem ještě nejedla, ale dělat nebudu – u nás bych nepochodila.

    l
    ladouch

    Vyzkouším, z hlívy dělám dršťkovou polívku a tam nám moc chutná.

    b
    Bobina1

    Hlívu mám ráda v polévce. Takto upravenou jsem ji nejedla.

    v
    viki11

    Kobinace hlívy a křenu je nejen velice chutná, ale také zdraví prospěšná.

    l
    lucik21

    hlívu mám strašně ráda, ale s křenem jsem ji ještě neměla

    g
    glady

    Další recept z hlívy do sbírky…Hlívu máme moc rádi

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist