hliva.jpg

Vařená hlíva

Hlívu uvaříme v osolené vodě, nakrájíme na větší kousky, položíme na talíře, polijeme tatarskou omáčkou, posypeme strouhaným křenem a nadrobno sekanou petrželkou. Podáváme s opečenými plátky chleba.

Diskuze

9 komentářů

    e
    Elisa19

    Recept vypadá zajímavě ale asi ho nebudu moci vyzkoušet, hlíva nám nic neříká.

    m
    martinnatr

    hlívu jsme obalovali, je moc dobrá

    j
    jankac

    Je to zaujímavý recept, možno ho vyskúšam.

    l
    lidka2

    na tenhle způsob jsem ještě nejedla, ale dělat nebudu – u nás bych nepochodila.

    l
    ladouch

    Vyzkouším, z hlívy dělám dršťkovou polívku a tam nám moc chutná.

    b
    Bobina1

    Hlívu mám ráda v polévce. Takto upravenou jsem ji nejedla.

    v
    viki11

    Kobinace hlívy a křenu je nejen velice chutná, ale také zdraví prospěšná.

    l
    lucik21

    hlívu mám strašně ráda, ale s křenem jsem ji ještě neměla

    g
    glady

    Další recept z hlívy do sbírky…Hlívu máme moc rádi

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist