Vařená hlíva
Hlívu uvaříme v osolené vodě, nakrájíme na větší kousky, položíme na talíře, polijeme tatarskou omáčkou, posypeme strouhaným křenem a nadrobno sekanou petrželkou. Podáváme s opečenými plátky chleba.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Hlívu uvaříme v osolené vodě, nakrájíme na větší kousky, položíme na talíře, polijeme tatarskou omáčkou, posypeme strouhaným křenem a nadrobno sekanou petrželkou. Podáváme s opečenými plátky chleba.
Recept vypadá zajímavě ale asi ho nebudu moci vyzkoušet, hlíva nám nic neříká.
hlívu jsme obalovali, je moc dobrá
Je to zaujímavý recept, možno ho vyskúšam.
na tenhle způsob jsem ještě nejedla, ale dělat nebudu – u nás bych nepochodila.
Vyzkouším, z hlívy dělám dršťkovou polívku a tam nám moc chutná.
Hlívu mám ráda v polévce. Takto upravenou jsem ji nejedla.
Kobinace hlívy a křenu je nejen velice chutná, ale také zdraví prospěšná.
hlívu mám strašně ráda, ale s křenem jsem ji ještě neměla
Další recept z hlívy do sbírky…Hlívu máme moc rádi