tvarohovo-bramborove-sisky-352x198.jpg

Tvarohovo-bramborové šišky s klevelou

Omáčka (klevela): 300 g vypeckovaných švestek, asi 300 ml vody, 30 g cukru, 1 lžička škrobové moučky, citrónová šťáva Švestky nakrájejte na malé kousky nebo umelte na masovém strojku. Smíchejte je s vodou a cukrem a duste, dokud se nerozvaří. Můžete přilít...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist