Tvarohové gnocchi s rajčatovou omáčkou

tvarohove-gnochi-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

brambora
240 g
tvaroh
200 g
krupice
80 g
vejce
2 ks
česnek
2 stroužky
cibule
1 ks
šunka
120 g
rajče
2 ks
olivový olej
dle potřeby
sůl, mletý pepř
dle chuti
bazalka
dle chuti

Postup přípravy:

Brambory předem uvaříme, necháme vychladnout, studené oloupeme, prolisujeme a přidáme tvaroh, krupici, vejce, osolíme a vypracujeme těsto. Vyválíme válečky a tvarujeme asi 4 cm dlouhé gnocchi, Vidličkou na každém kousku uděláme ozdobný zářez a vaříme ve vroucí vodě asi 5 minut. Zcedíme a uchováme v teple. Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku, prolisovaný česnek, přidáme kostičky šunky a bazalku. Rajčata nakrájíme na kousky a rozdusíme je na cibulovém základu, ochutíme solí, pepřem a rozředíme. Hotovou směs můžeme rozmixovat ponorným mixérem. Gnocchi servírujeme přelité rajčatovou omáčkou.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.5.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist