tvarohove-gnochi-352x198.jpg

Tvarohové gnocchi s rajčatovou omáčkou

Brambory předem uvaříme, necháme vychladnout, studené oloupeme, prolisujeme a přidáme tvaroh, krupici, vejce, osolíme a vypracujeme těsto. Vyválíme válečky a tvarujeme asi 4 cm dlouhé gnocchi, Vidličkou na každém kousku uděláme ozdobný zářez a vaříme ve vroucí vodě asi 5 minut. Scedíme a uchováme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist