Tvarohové bramboráčky

Z jemně nastrouhaných brambor vymačkáme vodu a přidáme ostatní přísady. Promícháme a tvoříme placičky, které smažíme na rozpáleném oleji do růžova. Hotové bramboráčky podáváme se zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Tvarohové bramboráčky – pořád se na ten tvaroh nějak necítím

    k
    krockovapavla

    Vynikající recept a opravdu dobré jídlo.

    x
    xxkouckaxx

    ten tvaroh si v bramboráčcích nějak neumím předtavit

    l
    Lucka258

    Zní to dobře aspoň to tvaroh udělá trochu zdravějším jídlem,když už to bude smažené.Bramboráky u nás milujeme.

    m
    Marie1945

    bramboráčky u ná jedou na jakýkoliv způsob

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist