tunak.jpg

Tuňák s rajčaty na řecký způsob

Na pánev slijeme olej z konzerv a na něm osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a rajčata pokrájená na kostičky, kečup, citrónovou šťávu. Zalijeme vínem, osolíme a dusíme, dokud šťáva odpařením nezhoustne. Pak přidáme tuňáka pokrájeného na kostičky, necháme ho prohřát a směs můžeme servírovat. Foto...

Diskuze

2 komentáře

    l
    ladouch

    To bych ráda ochutnala, tuňáka mám ráda.

    j
    jankac

    Ja by som si k tomu ako prílohu dala bulgur.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist