Tradiční medovník

Na medové pláty: 100 g másla, 150 g krupicového cukru, 5 lžic medu, 2 lžíce polotučného mléka, 1 vejce, 1 lžička jedlé sody, 450 g hladké mouky Na krém: 200 ml polotučného mléka, 3 vrchovaté lžíce hladké mouky, 200 g másla, 150 g...

Diskuze

10 komentářů

    d
    Daimon

    nejlepší moučník na světě 🙂 máme ho moc rádi…

    z
    Zuzana2403

    Medovník je skvělá záležitost, ale ta práce s tím. Snad se letos k tomu dokopu a také upeču.

    n
    Nomi

    Mňam, medovníky mám moc ráda, ale ještě jsem je nikdy sama nedělala.. Ale teĎ se to změní, děkuju za recept 🙂

    b
    Bobina1

    Taky jsem ho ještě nikdy nepekla. Pokusím se o jeho výrobu.

    a
    aknela11

    miluju. Moje sousedk aho umí skvěle a proto i já vyzkouším tento receptík

    k
    krockovapavla

    Tento medovník musím uznat je opravdu vynikající.

    b
    Bobina1

    Medovník mám moc ráda.Je to ale kalorická bomba.

    l
    ladouch

    Medovník máme moc rádi, ale ještě jsem se ho neodvážila upéct, ale zkusím podle tohoto receptu, díky.

    x
    xxkouckaxx

    Medovník u nás doma milujeme , ale korpus si kupuji hotový a doma jen dávám krém !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist