Tradiční medovník
Na medové pláty: 100 g másla, 150 g krupicového cukru, 5 lžic medu, 2 lžíce polotučného mléka, 1 vejce, 1 lžička jedlé sody, 450 g hladké mouky Na krém: 200 ml polotučného mléka, 3 vrchovaté lžíce hladké mouky, 200 g másla, 150 g...
nejlepší moučník na světě 🙂 máme ho moc rádi…
Medovník je skvělá záležitost, ale ta práce s tím. Snad se letos k tomu dokopu a také upeču.
Mňam, medovníky mám moc ráda, ale ještě jsem je nikdy sama nedělala.. Ale teĎ se to změní, děkuju za recept 🙂
Taky jsem ho ještě nikdy nepekla. Pokusím se o jeho výrobu.
miluju. Moje sousedk aho umí skvěle a proto i já vyzkouším tento receptík
Tento medovník musím uznat je opravdu vynikající.
Medovník mám moc ráda.Je to ale kalorická bomba.
Medovník máme moc rádi, ale ještě jsem se ho neodvážila upéct, ale zkusím podle tohoto receptu, díky.
Medovník u nás doma milujeme , ale korpus si kupuji hotový a doma jen dávám krém !