Těstovinový salát se zeleninou a tuňákem

Suroviny

těstoviny linguine
100 g
konzervovaný tuňák v olivovém oleji
400 g
sůl, pepř
dle chuti
červené cherry rajčata přepůlené
250 g
žluté cherry rajčata přepůlené
250 g
zelené fazolky, spařené horkou vodou, nasekané
200 g
okurka, oloupaná, nakrájená na kousky
1 ks
směsi oliv ( černé, zelené )
180 g
rukola
2 hrsti
česnek, rozmělněný
1 stroužek
citrónová kůra, jemně nastrouhaná
1 PL
citrónová šťáva
60 ml
olivový olej
2 PL
ocet
30 ml

Postup přípravy:

Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je a promíchejte s trochou olivového oleje, aby se nelepily k sobě. Pak k nim vmíchejte okapaného a vidličkou rozporcovaného tuňáka, oba druhy rajčat, fazolky, okurku, olivy, rukolu a česnek. Promíchejte a podle chuti osolte a opepřete.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.11.2012 10:08| autor: kattka20

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist