Teplé jednohubky s klobásou a hermelínem

Rohlíky a klobásu nakrájíme na hrubší kolečka. Hermelín nakrájíme na menší trojúhelníčky. Každé kolečko rohlíku potřeme majonézou, posypeme špetkou chilli, položíme kolečko klobásky a nakonec společně s párátkem vpíchneme kousek hermelínu. Troubu předehřejeme asi na 170 °C a jednohubky s klobáskou dozlatova asi 15 min...

Diskuze

2 komentáře

    z
    Zuzana2403

    Tyto teplé jednohubky dělám, akorát nedávám majonézu, ale kečup.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle se mi moc líbí – určitě to musím zkusit !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist