Telecí kapsa plněná sýrem a šunkou

Omyté maso jemně naklepeme, osolíme, opepříme, přehneme a naplníme plátkem šunky a sýru. Obalíme v mouce, v rozšleném vejci a nakonec ve strouhance. Řízky smažíme na másle 3-4 minuty z každé strany a podáváme s braborem, americkými brambory, hranolkama či kroketama.

Diskuze

9 komentářů

    j
    jankac

    Telecí kapsa plněná sýrem a šunkou je dobrota.

    x
    xxkouckaxx

    Telecí kapsa plněná šunkou a sýrem – to bude jemné a lahodné masíčko !

    k
    krockovapavla

    Mňam, já zbožňuju takovéto jídla se šunkou a sýrem.

    j
    jijina

    už ani nepamatuji, kdy jsem naposledy jedla telecí maso

    x
    xxkouckaxx

    telecí maso jsem nejedla ani nepamatuji – hned bych si dala

    Viky17

    Telecí maso jsem v obchodě neviděla moc dlouho, po revoluci se objevilo u nás v masně, hned jsem zkoušela telecí řízky, protože jsem o nich slýchávala, ale dost mě zklamaly. Tohle ale musí být moc dobroučké.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist