teleci-jatra.jpg

Telecí játra po anglicku

Odblaněné plátky jater jemně naklepeme, okraje nařízneme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle současně s plátky slaniny. Opečené plátky jater mají být uvnitř růžové. Játra přeložíme na nahřáté talíře a poklademe slaninou. Sádlo od opékání poprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem,...

Diskuze

8 komentářů

    j
    jankac

    Telecí játra po anglicku nemám rada, občas zjem kuracie.

    l
    lucik21

    Telecí játra po anglicku vypadají zajímavě, vyzkouším

    l
    ladouch

    U nás taky telecí maso ani játra nejsou k vidění, ale dala bych si.

    e
    Elisa19

    Ráda bych ochutnala, ale u nás telecí játra nemají.

    v
    viki11

    Telecí játra po anglicku, máte pravdu, je to jedinečná lahůdka. Také jsem je už dlouho neměla.

    b
    Bobina1

    Telecí játra po anglicku to musí být opravdu delikatesa.

    g
    glady

    játra máme rádi, jen telecí jsme ještě neměli….snad jsem je ani v obchodě neviděla

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist