teleci-jatra-352x198.jpg

Telecí játra po anglicku

Odblaněné plátky jater jemně naklepeme, okraje nařízneme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle současně s plátky slaniny. Opečené plátky jater mají být uvnitř růžové. Játra přeložíme na nahřáté talíře a poklademe slaninou. Sádlo od opékání poprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem,...

Diskuze

8 komentářů

    j
    jankac

    Telecí játra po anglicku nemám rada, občas zjem kuracie.

    l
    lucik21

    Telecí játra po anglicku vypadají zajímavě, vyzkouším

    l
    ladouch

    U nás taky telecí maso ani játra nejsou k vidění, ale dala bych si.

    e
    Elisa19

    Ráda bych ochutnala, ale u nás telecí játra nemají.

    v
    viki11

    Telecí játra po anglicku, máte pravdu, je to jedinečná lahůdka. Také jsem je už dlouho neměla.

    b
    Bobina1

    Telecí játra po anglicku to musí být opravdu delikatesa.

    g
    glady

    játra máme rádi, jen telecí jsme ještě neměli….snad jsem je ani v obchodě neviděla

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist