Studená broskvová polévka

Omyté broskve krátce povaříme v oslazené vodě doměkka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z broskví, smetanou a 5 minut povaříme. Pak přidáme oloupané a na kostky nakrájené broskve, víno a podle chuti citronovou šťávu. Dáme vychladit na 2 hodiny do...

Diskuze

12 komentářů

    b
    Bobina1

    Tohle ani v nejmenším nepovažuji za polévku.

    x
    xxkouckaxx

    Studená broskvová polévka – tohle bych brala spíš jako osvěžení !

    x
    xxkouckaxx

    miluji horké polévky , takže tímto by mně neuhostili

    k
    krockovapavla

    Velmi nezvyklá a sladká polévka, ale dobrá.

    x
    xxkouckaxx

    obávám se , že tohle by asi opravdu nebylo nic pro nás !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist