Studená broskvová polévka

Suroviny

broskve
400 g
voda
3/4 l
máslo
30 g
hladká mouka
30 g
sladká smetana
1/4 l
červené víno
1 dcl
pískový cukr
50 g
citrónová šťáva

Postup přípravy:

Omyté broskve krátce povaříme v oslazené vodě doměkka.

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z broskví, smetanou a 5 minut povaříme. Pak přidáme oloupané a na kostky nakrájené broskve, víno a podle chuti citronovou šťávu. Dáme vychladit na 2 hodiny do chladničky.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist