Štrůdl s houbami a vejci

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Uděláme klasickou smaženici. Na máslo dáme cibulku a nakrájené houby, vydusíme vodu, osolíme, okmínujeme a zamícháme vajíčka. Mícháme do zatuhnutí. Vyválíme těsto, podklademe smaženicí a zavineme. Dáme na plech a potřeme rozšlehaným vajíčkem. Pečeme dozlatova.

Diskuze

12 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Jednoduchý a velmi dobrý závin s houbami – ten by nám všem chutnal !

    l
    ladouch

    Vyzkoušela jsem ho z mražených hub a je opravdu moc dobrý.

    Trinity

    None can doubt the veracity of this artlice.

    h
    helenadon

    nedovedu si představit, jakou má tento štrúdl chuť

    k
    krockovapavla

    Jablečný štrůdl je vynikající a dobrá klasika.

    x
    xxkouckaxx

    tak na tuhle dobrotu si musíme počkat do příští sezony hub

    z
    Zuzana2403

    Jasný příklad toho, že do štrůdlu se dá dát snad úplně vše. Dobrá inspirace.

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    a
    aknela11

    se smaženicí – hmmm zajímavé. Láká mě recept vyzkoušet

    b
    Bobina1

    Houbovou smaženici mám nejraději s chlebem.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist