Štrůdl s houbami a vejci
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Uděláme klasickou smaženici. Na máslo dáme cibulku a nakrájené houby, vydusíme vodu, osolíme, okmínujeme a zamícháme vajíčka. Mícháme do zatuhnutí. Vyválíme těsto, podklademe smaženicí a zavineme. Dáme na plech a potřeme rozšlehaným vajíčkem. Pečeme dozlatova.
Jednoduchý a velmi dobrý závin s houbami – ten by nám všem chutnal !
Vyzkoušela jsem ho z mražených hub a je opravdu moc dobrý.
None can doubt the veracity of this artlice.
nedovedu si představit, jakou má tento štrúdl chuť
Jablečný štrůdl je vynikající a dobrá klasika.
tak na tuhle dobrotu si musíme počkat do příští sezony hub
Jasný příklad toho, že do štrůdlu se dá dát snad úplně vše. Dobrá inspirace.
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
se smaženicí – hmmm zajímavé. Láká mě recept vyzkoušet
Houbovou smaženici mám nejraději s chlebem.