starocesky-kralik.jpg

Staročeský králík se smetanou

Králíka nasekejte na porce, prošpikujte částí slaniny a osolte. Na zbylé jemně nakrájené slanině a oleji zpěňte drobně nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu. Přidejte králíka, koření, šťávu z půlky citrónu, hrnek horké vody a zvolna pečte zakrytého poklicí doměkka. Maso vyndejte a šťávu se zeleninou...

Diskuze

5 komentářů

    nova2

    Králík – vzpomínka na nedělní obědy v dětství. Teď bych si ráda ochutnala a nevím kde ho sehnat.

    l
    lidka2

    Králíka mám ráda na česneku, ale se smetanou je taky dobrý.

    l
    lucik21

    Staročeský králík se smetanou mě moc neláká

    s
    stana1

    Králíka se smetanou mám rád.

    b
    Bobina1

    Staročeský králík se smetanou je dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist