starocesky-kralik-352x198.jpg

Staročeský králík se smetanou

Králíka nasekejte na porce, prošpikujte částí slaniny a osolte. Na zbylé jemně nakrájené slanině a oleji zpěňte drobně nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu. Přidejte králíka, koření, šťávu z půlky citrónu, hrnek horké vody a zvolna pečte zakrytého poklicí doměkka. Maso vyndejte a šťávu se zeleninou...

Diskuze

5 komentářů

    n
    nova2

    Králík – vzpomínka na nedělní obědy v dětství. Teď bych si ráda ochutnala a nevím kde ho sehnat.

    l
    lidka2

    Králíka mám ráda na česneku, ale se smetanou je taky dobrý.

    l
    lucik21

    Staročeský králík se smetanou mě moc neláká

    s
    stana1

    Králíka se smetanou mám rád.

    b
    Bobina1

    Staročeský králík se smetanou je dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist