srbsky-gulas.jpg

Srbský hovězí guláš se zeleninou

Na oleji zpěníme cibuli pokrájenou na kostičky, vložíme maso pokrájené na kostky, osolíme, necháme zatáhnout a poprášíme paprikou. Zamícháme, podlijeme a dusíme – nezapomínáme pravidelně dolévat vodu. Když je maso téměř měkké, vydusíme do tuku, zaprášíme moukou a opět podlijeme a dusíme. Nakonec...

Diskuze

3 komentáře

    Michal

    Dodal bych že paprika musí být bílá, jinak to nechutná tak jak má :).

    j
    jankac

    Hovädzí guľáš je chutný s čerstvou zeleninou.

    b
    Božena Brázdilová

    Srbský hovězí guláš se zeleninou – recept se mě líbí. Vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist