Srbský hovězí guláš se zeleninou

Suroviny

hovězí maso
500 g
cibule
3 ks
rajčata
3 ks
paprika
3 ks
mletá sladká paprika
1 ČL
sůl
dle chuti
olej
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby

Postup přípravy:

Na oleji zpěníme cibuli pokrájenou na kostičky, vložíme maso pokrájené na kostky, osolíme, necháme zatáhnout a poprášíme paprikou. Zamícháme, podlijeme a dusíme – nezapomínáme pravidelně dolévat vodu. Když je maso téměř měkké, vydusíme do tuku, zaprášíme moukou a opět podlijeme a dusíme.

Nakonec přidáme zeleninu: na pánev do rozehřátého oleje dáme utřený česnek, na proužky nakrájené papriky, oloupaná a pokrájená rajčata. Chvíli dusíme ve vlastní šťávě a nakonec přidáme k masu. Jako příloha se nejlépe hodí brambory.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.2.2018 2:00| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist