Srbský hovězí guláš se zeleninou

Suroviny

hovězí maso

500 g

cibule

3 ks

rajčata

3 ks

paprika

3 ks

mletá sladká paprika

1 ČL

sůl

dle chuti

olej

dle potřeby

hladká mouka

dle potřeby

Postup přípravy:

Na oleji zpěníme cibuli pokrájenou na kostičky, vložíme maso pokrájené na kostky, osolíme, necháme zatáhnout a poprášíme paprikou. Zamícháme, podlijeme a dusíme – nezapomínáme pravidelně dolévat vodu. Když je maso téměř měkké, vydusíme do tuku, zaprášíme moukou a opět podlijeme a dusíme.

Nakonec přidáme zeleninu: na pánev do rozehřátého oleje dáme utřený česnek, na proužky nakrájené papriky, oloupaná a pokrájená rajčata. Chvíli dusíme ve vlastní šťávě a nakonec přidáme k masu. Jako příloha se nejlépe hodí brambory.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.2.2018 2:00| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist