spanelsky-ptacek_1.jpg

Španělský ptáček

Maso nakrájíme přes vlákno na plátky, naklepeme je do šíře, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Okurky, vejce, párky, špek a cibuli pokrájíme na stejné čtvrtinové dílky a klademe na jednotlivé plátky masa. Dobře zavineme, popřípadě spíchneme párátkem. Na povrchu můžeme též osolit...

Diskuze

6 komentářů

    k
    kajca

    Este som Toto jedlo neskúsala urobit,tak to musím napravit.

    l
    ladouch

    Nejoblíbenější jídlo mého manžela, dělám často.

    l
    lucik21

    Španělkské ptáčky občas dělávám

    g
    glady

    to je nestárnoucí klasika, která nezklame…

    b
    Bobina1

    Španělský ptáček máme doma oblíbený.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist