Špagety s houbovou omáčkou a parmezánem
Nakrájené stroužky česneku rozetřeme se solí. Na mírně rozpáleném oleji osmahneme jemně nakrájená rajčata. Přidáme nakrájené houby, česnek a koření. Podlijeme vývarem a 20 minut pomalu vaříme. Podáváme ihned s vařenými špagetami nebo nudlemi fettuccine. Podle chuti posypeme parmezánem. VHODNÉ HOUBY: Lesní...
Dobré, ale parmezán nemusím.
Tak to určitě ocení moje maminka, která furt nadává, co stěma všema houbama letos budeme dělat:D
Špagetová omáčka s houbami – houby ozvláštní každé jídlo
Mám ráda špagety a tento recept je výborný.
jak tu tak čtu ty recepty , tak jsem dostala na ty špagety strašnou chuť
Špagetovou omáčku s houbami ráda vyzkouším,ale bez houbiček.Děti houby nemají rádí,ale receptík vypadá lákavě.
až budou čerstvé houby, tak omáčku vyzkouším, houby mám ráda