spagety-s-garnaty-352x198.jpg

Špagety s garnáty a špenátem

Cibuli nasekáme najemno a podusíme se dvěma nakrájenými stroužky česneku na polovině rozehřátého olivového oleje. Přidáme zmrazený špenát, podlijeme ho trochou vody, při mírné teplotě ho necháme rozehřát a dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Garnáty (zmrazené necháme nejdříve rozmrznout) a zbylý nakrájený česnek...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist