smazeny-kapr.jpg

Smažený kapr

Připravené porce kapra pokapeme šťávou z 1 citrónu a necháme chvíli odležet. Potom obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích, do kterých přidáme mléko a víno, a ve strouhance. Pomalu smažíme dozlatova. Podáváme s plátkem citrónu, petrželkou a bramborovým salátem.

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Smaženého kapra nejedávam, lebo má veľa kostí, ani mi nechutí. Dávam prednosť na Vianoce lososu. Mám rada aj filé.

    g
    glady

    smažený kapr je výborná pochoutka a o Vánocích nesmí u nás chybět

    l
    ladouch

    Smažený kapr u nás na Štědrý den nechybí.

    l
    lucik21

    Smaženého kapra nejím, raději pstruha nebo lososa

    v
    viki11

    Smaženého kapra máme všichni rádi. Připravuji také i kuřecí řízečky.

    e
    Elisa19

    Smaženého kapra má moc rád manžel, já upřednostňuji filé.

    b
    Bobina1

    Smaženého kapra mám moc ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist