Smažený kapr
Připravené porce kapra pokapeme šťávou z 1 citrónu a necháme chvíli odležet. Potom obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích, do kterých přidáme mléko a víno, a ve strouhance. Pomalu smažíme dozlatova. Podáváme s plátkem citrónu, petrželkou a bramborovým salátem.
Smaženého kapra nejedávam, lebo má veľa kostí, ani mi nechutí. Dávam prednosť na Vianoce lososu. Mám rada aj filé.
smažený kapr je výborná pochoutka a o Vánocích nesmí u nás chybět
Smažený kapr u nás na Štědrý den nechybí.
Smaženého kapra nejím, raději pstruha nebo lososa
Smaženého kapra máme všichni rádi. Připravuji také i kuřecí řízečky.
Smaženého kapra má moc rád manžel, já upřednostňuji filé.
Smaženého kapra mám moc ráda.