Smažený kapr

Suroviny

naporcovaný kapr
1 ks
citron
2 ks
sůl
dle chuti
vejce
2 ks
mléko
1 PL
bílé víno
dle chuti
hladká mouka
dle potřeby
strouhanka
dle potřeby
sádlo na smažení
dle potřeby
zelená petrželka
dle chuti

Postup přípravy:

Připravené porce kapra pokapeme šťávou z 1 citrónu a necháme chvíli odležet. Potom obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích, do kterých přidáme mléko a víno, a ve strouhance. Pomalu smažíme dozlatova. Podáváme s plátkem citrónu, petrželkou a bramborovým salátem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.12.2013 10:09| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist