Smaženky z tvrdého sýra

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Tvrdý sýr (eidam, čedar apod.) nahrubo nastrouháme a přidáme k němu ostatní suroviny. Zpracujeme hustší těsto, které necháme v lednici asi dvě hodiny uležet. Z připraveného těsta vytvarujeme pomocí lžíce nebo vařečky oválné smaženky, opatrně...

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Dobré jídlo pro celou rodinu – mohu potvrdit , také doma děláváme !

    x
    xxkouckaxx

    Smaženky z tvrdého sýra děláme doma na způsob řízků v trojobalu !

    x
    xxmilixx

    Smaženky z tvrdého sýra – taky dělám , ale navíc obaluji v trojobalu !

    k
    karkulkaa

    mnam tak tie by som si dala hned. taky vyzkouším.

    k
    krockovapavla

    Mňam tohle vypadá velmi dobře a já mám ráda moc smaženečky, mňam.

    l
    lucik21

    zajímavý recept, určitě stojí za vyzkoušení

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist