Smažené zelné listy plněné sýrem

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Hlávku zelí rozeberte na listy a poduste v osolené vodě. Listy rozložte na prkénko, tlustá žebra naklepte paličkou. Do každého listu zabalte úzký proužek sýra, stočte, obalte v mouce a usmažte na oleji.

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Ešte som to nejedla, ale treba vyskúšať.

    Viky17

    To musí být opravdu velká mňamka, hned bych ochutnala 🙂

    r
    rejkova

    O této kombinaci jsem ještě neslyšela. Zelí i sýr máme rádi, takže možná vyzkouším, až mi někdy dojdou nápady co k večeři :))

    o
    ostrowid

    Mám je velmi ráda a tyhle vypadají zajímavě, určitě zkusím

    k
    krockovapavla

    Tak tohle bych já osobně vůbec nejedla, zelné listy nemám ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist