zampiony.jpg

Smažené žampióny se sýrem

Žampiony očistíme, nohy odkrojíme. Hlavičky pokapeme citronovou šťávou, osolíme a obalujeme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje. Podáváme s brambory. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

Diskuze

10 komentářů

    j
    jankac

    Pikantní smažené žampiony mám rada.

    t
    tomkatze

    nechybi v receptu nejake koreni, kdyz maji byt pikantni?

    m
    martinnatr

    dělám často, nevím proč jsou pikantní

    g
    glady

    Určitě tento recept vyzkoušíme. Líbí se mi.

    l
    lidka2

    Dobrý recept, už jsem žampiony dlouho nedělala a určitě teď zkusím.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě vyzkoušíme.

    r
    rejkova

    Smažené žampiony dělám celkem často… máme je rádi. Nechápu, ale proč se tento recept jmenuje Pikantní, když tam nic pikantního není.

    k
    krockovapavla

    Smažené ani plněné žampiony nemáme rádi a doma je nejíme:(

    l
    ladouch

    Máme je moc rádi s tím sýrem to určitě vyzkouším

    b
    Bobina1

    Žampiony smažené dělám, ale tyhle neznám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist