Smažené žampióny se sýrem
Žampiony očistíme, nohy odkrojíme. Hlavičky pokapeme citronovou šťávou, osolíme a obalujeme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje. Podáváme s brambory. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie
Pikantní smažené žampiony mám rada.
nechybi v receptu nejake koreni, kdyz maji byt pikantni?
dělám často, nevím proč jsou pikantní
Určitě tento recept vyzkoušíme. Líbí se mi.
Dobrý recept, už jsem žampiony dlouho nedělala a určitě teď zkusím.
Zajímavý recept. Určitě vyzkoušíme.
Smažené žampiony dělám celkem často… máme je rádi. Nechápu, ale proč se tento recept jmenuje Pikantní, když tam nic pikantního není.
Smažené ani plněné žampiony nemáme rádi a doma je nejíme:(
Máme je moc rádi s tím sýrem to určitě vyzkouším
Žampiony smažené dělám, ale tyhle neznám.