Smažené sýrové bramboráky
Syrové brambory zbavíme slupky a postrouháme. Přebytečnou vodu slijeme. Přidáme vejce, strouhaný sýr, sůl a zahustíme moukou podle potřeby. Vše řádně promícháme a pečeme na menším množství tuku dozlatova. Nejlépe chutnají ještě teplé. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie
Vylepšené bramboráky určite vyskúšam.
to jsem ještě nezkoušela, uvidím
Zajímavá variace na bramboráky. Vyzkouším a věřím, že budou chutnat.
vžbycky jsem dělala bramborové placky s kouskem nejakého masa, příště vyzkouším se sýrem.
Dělám bramboráky s nivou. Nedávám tam nastrouhanou, ale plátky, aby tam byla pořádně cítit. Dám smažit vrstvu bramboráku, na to plátky nivy a na to ještě vrstvu bramboráku, aby nebyla niva vidět a nevytekla. Kdo miluje nivu, určitě si pochutná.
Bramboráky máme rádi,ale s eidamem jsem to ještě nezkoušela.
Mám hrozně ráda bramboráky a taky je doma dělávám se sýrem.
Dávám do nich i houby, nebo zelí a je to taky mňamka, se sýrem budou určitě super.
už se těším až je udělám,mám sýr ráda a bramborák se tím rozhodně nezkazí
Také často připravuji vylepšené bramboráky. Nškdy přidám uzeninu, někdy sýr a někdy i obojí. Vždy všem chutnají.
Tak je to vylepšené tím eidamem. No tak dobrý.