bramboraky.jpg

Smažené sýrové bramboráky

Syrové brambory zbavíme slupky a postrouháme. Přebytečnou vodu slijeme. Přidáme vejce, strouhaný sýr, sůl a zahustíme moukou podle potřeby. Vše řádně promícháme a pečeme na menším množství tuku dozlatova. Nejlépe chutnají ještě teplé. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

Diskuze

12 komentářů

    j
    jankac

    Vylepšené bramboráky určite vyskúšam.

    m
    martinnatr

    to jsem ještě nezkoušela, uvidím

    g
    glady

    Zajímavá variace na bramboráky. Vyzkouším a věřím, že budou chutnat.

    c
    catberry

    vžbycky jsem dělala bramborové placky s kouskem nejakého masa, příště vyzkouším se sýrem.

    m
    Maggienka

    Dělám bramboráky s nivou. Nedávám tam nastrouhanou, ale plátky, aby tam byla pořádně cítit. Dám smažit vrstvu bramboráku, na to plátky nivy a na to ještě vrstvu bramboráku, aby nebyla niva vidět a nevytekla. Kdo miluje nivu, určitě si pochutná.

    d
    Daniela76

    Bramboráky máme rádi,ale s eidamem jsem to ještě nezkoušela.

    k
    krockovapavla

    Mám hrozně ráda bramboráky a taky je doma dělávám se sýrem.

    l
    ladouch

    Dávám do nich i houby, nebo zelí a je to taky mňamka, se sýrem budou určitě super.

    m
    manislava

    už se těším až je udělám,mám sýr ráda a bramborák se tím rozhodně nezkazí

    v
    viki11

    Také často připravuji vylepšené bramboráky. Nškdy přidám uzeninu, někdy sýr a někdy i obojí. Vždy všem chutnají.

    b
    Bobina1

    Tak je to vylepšené tím eidamem. No tak dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist