slehackove-cukrovi.jpg

Šlehačkové cukroví

Mouku, tuk, šlehačku a sůl smícháme a vytvoříme těsto, které necháme asi 2 hodiny uležet, pak rozválíme a vykrajujeme tvary, které pečeme v rozpálené troubě. Horké pečivo obalujeme v moučkovém cukru.

Diskuze

7 komentářů

    l
    lidka2

    Já jsem ho pekla jednou před pár lety, ale u nás se neujalo, chuťově pro nás nic moc.

    l
    ladouch

    Děláme ho každé vánoce je opravdu vynikající.

    v
    viki11

    Šlehačkové cukroví znám a peču jej rodině pravidelně. Je skutečně moc dobré.

    g
    glady

    šlehačkové cukroví už jsem zkoušela…je skvělé

    e
    Elisa19

    Cukroví se zdá jednoduché, také ho vyzkouším.

    l
    lucik21

    Šlehačkové cukroví jsem ještě nejedla, vyzkouším

    b
    Bobina1

    Šlehačkové cukroví určitě vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist