Šlehačkové cukroví

Suroviny

hladká mouka
300 g
tuk omega
250 g
šlehačka
250 ml
sůl
dle chuti
moučkový cukr na obalení
dle potřeby

Postup přípravy:

Mouku, tuk, šlehačku a sůl smícháme a vytvoříme těsto, které necháme asi 2 hodiny uležet, pak rozválíme a vykrajujeme tvary, které pečeme v rozpálené troubě. Horké pečivo obalujeme v moučkovém cukru.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.9.2013 8:13| autor: martinnatr

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist