plnene-satecky.jpg

Slané šátečky plněné klobásou

Z droždí, trochy mléka a cukru připravíme kvásek. Zbytek mléka smícháme s olejem, osolíme, vlijeme k mouce a k vykynutému kvásku. Vypracujeme vláčné těsto a necháme vykynout v teple. Poté rozdělíme těsto na menší části, vyválíme kulatou placku, kterou rozdělíme na osminky. Každý dílek naplníme, stočíme...

Diskuze

5 komentářů

    l
    ladouch

    Tato dobrota mě láká, vyzkouším jí.

    p
    patricia077

    Slané šátečky si taky ráda občas dám.

    l
    lucik21

    Slané šátky vypadají moc dobře

    g
    glady

    slané pečivo máme moc rádi…určitě lepší než chipsy…..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist