Škubánky s jablky a tvarohem

Brambory uvaříme doměkka, osolíme a slijeme část vody. Na bramborách ponecháme tolik vody, aby byly potopeny. Uvařené brambory rozmačkáme, zaprášíme moukou a povaříme 5 minut. Pak přidáme 20 g másla a vařečkou vypracujeme vláčné těsto. Lžící vykrajujeme škubánky, polijeme je zbývajícím máslem...

Diskuze

17 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Škubánky s jablky a tvarohem – tohle bude krásně voňavá dobrota !

    j
    Jindriska8

    Škubánky,staročeské jídlo,které dělávaly naše babičky.Já je mám nejraději s makem a opečené na sádle.

    h
    helenadon

    škubánky milovaly moje děti které je dělají zase svým

    s
    sasenka1

    taketo skubanky by som si hned dala,vyzeraju vyborne

    a
    adka123

    tak taketo jedla ja mam radsej ako maso,urcite musim pripravit

    h
    helenadon

    tak toto děláme asi tak jednou měsíčně na odlehčení od masa

    a
    aknela11

    s jablky a tvarohem – skvělá dobrota. Vyzkoušeno – doporučuji

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    p
    pradlanka

    Toto jídlo znám od mámy,ale nevařím ho.

    z
    Zuzana2403

    Jako dítě jsem škubánky nesnášela, ale teď je miluji opečené. Tuto variantu určitě vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    tak takhle jsem bramborové těsto ještě nedělala – zajímavý recept

    j
    jarka0193

    škubánky jsem už jedla, ale s jablkovým pyré ne. Zkusím.

    Viky17

    Škubánky s jablky a tvarohem – velká dobrota, já je znám jen s mákem, nejsem proti obměně :-))))

    g
    Grei

    takové věci máme doma rádi, mňam mňam 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist