Skandinávský bramborák s petrželí

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Nastrouhané brambory dáme na síto, necháme odkapat a kuchyňskými papíry vysušíme. Cibuli oloupeme a nastrouháme. Petržel omyjeme a nasekáme. V míse pak smícháme cibuli, mouku a petržel. Přimícháme vejce, sůl a pepř. Nakonec přidáme...

Diskuze

13 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    no nordickou variantou oblíbeného bramboráku bych klidně prubla , není zas tak odlišný jako náš !

    Lotta

    Thanks for your thogtuhs. It’s helped me a lot.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to zajímavě – ta petržel to musí dobře ovonět

    s
    svesticka1234

    Zajímavé spestření klasických bramboráků. Super tip.

    i
    ivetinkav

    nevěděla jsem co dnes na večeři – tak toto zkusím, díky 🙂

    a
    aknela11

    bramborák, mě velmi zaujal. Bramboráky máme rádi.

    l
    ladouch

    Asi by mě tam chyběl česnek a majoránka, ale proč nevyzkoušet.

    b
    Bobina1

    Tak tohle jídlo za 15 minut v žádném případě neuděláte.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist