Skandinávský bramborák s petrželí
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Nastrouhané brambory dáme na síto, necháme odkapat a kuchyňskými papíry vysušíme. Cibuli oloupeme a nastrouháme. Petržel omyjeme a nasekáme. V míse pak smícháme cibuli, mouku a petržel. Přimícháme vejce, sůl a pepř. Nakonec přidáme...
no nordickou variantou oblíbeného bramboráku bych klidně prubla , není zas tak odlišný jako náš !
Thanks for your thogtuhs. It’s helped me a lot.
vypadá to zajímavě – ta petržel to musí dobře ovonět
Zajímavé spestření klasických bramboráků. Super tip.
nevěděla jsem co dnes na večeři – tak toto zkusím, díky 🙂
bramborák, mě velmi zaujal. Bramboráky máme rádi.
Asi by mě tam chyběl česnek a majoránka, ale proč nevyzkoušet.
Tak tohle jídlo za 15 minut v žádném případě neuděláte.