sekana-pecene-s-petrzelkou-352x198.jpg

Sekaná pečeně se slaninou a petrželkou

Nakrájené žemle zalijeme mlékem, necháme nasáknout, vymačkáme a smícháme s mletým masem. Přidáme vejce, jemně nakrájenou cibuli, mouku, utřený česnek, majoránku, pepř a sůl a dobře promícháme. Masovou směs rozložíme na potravinovou fólii, překryjeme ji druhou fólií a válečkem nebo dlaní ji rozprostřeme do...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Sekanú robím veľmi málo a nepridávam petržlenovú vňať.

    l
    ladouch

    Sekaná je klasika, ale té petrželky bych tam tolik mít nemusela.

    l
    lidka2

    Sekanou dělám často, ale tady se mi zdá té petrželky moc.

    b
    bobina1

    Sekaná pečeně se slaninou a petrželkou – klasika.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist