Šanghajské pražené rezance
Kuracie prsia pokrájajte na malé kocky alebo tenké pásiky. Najprv ich marinujte v sójovej omáčke, víne, kukuričnom škrobe, soli a korení približne 20 minút. Medzi tým si uvarte rezance. Keď sú rezance uvarené, prepláchnite ich studenou vodou a pokvapkajte sezamovým olejom. Na...
Šanghajské pražené rezance -vyzkouším, vypadá to moc dobře
Výborný nápad, jak vylepšit obyčejné těstoviny. 🙂
tenhle recept vypadá moc dobře
Šanghajské pražené rezance , rychly a zaroven velmi chutny obed – tohle miluji !
super recept, lepší než u vietnamců
recept zní lákavě, určitě jednou vyzkouším :)))))
Toto je také výborný a dobrý a delikátní recept.
čínu máme strašně rádi , ale raději si na ni zajdeme do restaurace
Je to spousta surovin, ale výsledek asi stojí za to.
vypadá to skvěle , ale raději si na to zajdu k číňanům !