Šanghajské pražené rezance

Kuracie prsia pokrájajte na malé kocky alebo tenké pásiky. Najprv ich marinujte v sójovej omáčke, víne, kukuričnom škrobe, soli a korení približne 20 minút. Medzi tým si uvarte rezance. Keď sú rezance uvarené, prepláchnite ich studenou vodou a pokvapkajte sezamovým olejom. Na...

Diskuze

14 komentářů

    s
    sumka55

    Šanghajské pražené rezance -vyzkouším, vypadá to moc dobře

    b
    Beruska2412

    Výborný nápad, jak vylepšit obyčejné těstoviny. 🙂

    p
    Peggy89

    tenhle recept vypadá moc dobře

    x
    xxkouckaxx

    Šanghajské pražené rezance , rychly a zaroven velmi chutny obed – tohle miluji !

    l
    lucik21

    super recept, lepší než u vietnamců

    c
    chiappa

    recept zní lákavě, určitě jednou vyzkouším :)))))

    k
    krockovapavla

    Toto je také výborný a dobrý a delikátní recept.

    x
    xxkouckaxx

    čínu máme strašně rádi , ale raději si na ni zajdeme do restaurace

    l
    ladouch

    Je to spousta surovin, ale výsledek asi stojí za to.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to skvěle , ale raději si na to zajdu k číňanům !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist